Пиріг з грушами та волоськими горіхами

Інгредієнти
3-4 груші
2 ст. л. цукру
4 ст. л. десертного вина
150 г цукрової пудри
150 г вершкового масла
6 яєць

180 г волоських горіхів цедра 1 лимона
1 ст. л. лимонного соку
По-справжньому осінній пиріг, який стане найсмачнішим частуванням на святковому столі або просто на сімейній вечері.
1. Для початку потрібно взяти 3-4 груші, очистити від шкірки, видалити серцевину та нарізати скибочками. Нарізані груші помістити в каструльку, додати 2 столові ложки цукру та 4 столові ложки десертного вина, довести до кипіння та проварити на повільному вогні близько п’ятнадцяти хвилин. Зняти з вогню, остудити та поставити в холодильник.
2. Потім потрібно розігріти духовку до 190 ° С.
3. Для приготування тіста необхідно 180 г волоських горіхів просушити на сковороді, остудити та подрібнити на борошно за допомогою блендера. Потім взяти 6 яєць, відокремити жовтки від білків. Потім 150 г вершкового масла кімнатної температури збити з|із| 150 г цукрової пудри до утворення пишної маси, додати|добавляти| подрібнені горіхи, яєчні жовтки і цедру одного лимона, добре перемішати. Потім в окремій посудині потрібно збити яєчні білки до міцних стійких піків, додати 1 столову ложку лимонного соку і дуже акуратно втрутити в тісто.
4. Форму для випікання у вигляді кільця – “чудо” змастити вершковим маслом, вилити в неї приготовлене тісто. Потім форму помістити в ємність більшого розміру, наповнену водою і поставити в духовку випікатися на 45 хвилин.
5. Приготовлений пиріг теплим викласти на блюдо, викласти в центр груші. Також можна поєднувати цей пиріг із гарячим шоколадним соусом.