Хот дог з гарбуза смажені з м’ясом і грибами.

Смажений гарбуз можна подати і як самостійну страву або з гарніром, а можна (як на фото) на булці для хот дога.

Інгредієнти на 1 порцію: булка для хот догу – 1 шт, м’ясо (свинина) – 50 г, гриби (шампіньйони) – 50 г, сіль – 0.5 ч.л, перець чорний гіркий – 0.5 ч.л, гарбуз – 100 г, олія соняшникова – 1 ст. л.
Як сказала одна моя знайома – “Ти любиш готувати швидко” – і це правда. Може тому й вигадуєш іноді щось таке, як цей хот дог. Я дійсно витратила небагато часу на його приготування, а вийшло дуже смачно і ситно. Я взяла довгастий гарбуз і відрізала такі кухлі завтовшки по 2 см, звичайно зрізала шкірку і видалила насіння, поклала кухлі на сковороду, додала масло, дрібно порізану свинину. , печериці, цибуля, сіль, перець і болгарський солодкий перець — все це обсмажила хвилини дві на сильному вогні, поки трохи зарум’янилося м’ясо з грибами, потім зменшила вогонь на маленький і припустила все під кришкою хвилин 10.

Виходить дуже смачний гарбуз з грибами і м’ясом, цибулькою і перчиком — вже можна було їсти з якимось гарніром. Я вирішила обійтися в даному випадку без гарніру — такий перекус вийшов.

Далі покласти на булку для хот дога кружечок смаженого гарбуза, а в нього покласти смажену свининку і печериці, цибулька і перчик, додала свіжих огірків.
Ніжна пухнаста невагома булка для хот дога ввібрала в себе соки так -Овочеві – прийняв все це шлунок з радісною посмішкою.