Рецепт: Канапе з курячою печінкою.

Інгредієнти для приготування страви «Канапі з курячою печінкою»:
700 г білого хліба
600 г курячої печінки
700 г цибулі ріпчастої
150 г вершкового масла
5 столових ложок рослинної олії
1 чайна ложка цукру
5 кислих яблук перець мелений сіль

60 г сиру
Готування страви «Канапі з курячою печінкою»:
1. Очистити цибулю, розрізати її на 4 частини, а потім нарізати тонкими четвертинками кілець.
2. Смажити цибулю, посипавши цукром, у олії до золотаво-червоного кольору на несильному вогні, постійно помішуючи, стежити, щоб не підгоріла.
3. Помістити готову цибулю в інший посуд.
4. Помити яблука, розрізати їх навпіл. Видалити серцевину з насінням, а потім кожну половинку розрізати на 8 часточок.
5. Обсмажити часточки яблук у олії, потім викласти на плоскій тарілці. Щоб вони не втратили своєї форми.
6. Підготовлену курячу печінку розрізати навпіл. Посолити. Поперчити та обсмажити з обох боків по 2 хвилини. Влити в сковороду бренді чи коньяк і протушкувати ще 2 хвилини.
7. Нарізати білий хліб тонкими скибочками. Вирізати тонкостінним келихом кружки (O 7-8 см), втерти зверху вершкове масло.
8. Застелити лист пергаментом для випічки. Зверху помістити нарізаний хліб, а хліб по краю викласти віночком часточки яблук, у середині — цибулю, а поверх цибулі печінку. Натерти зверху твердий сир.
9. Перед подачею на стіл помістити деко в духовку (200 ° С) і запікати 10 -15 хвилин. Викласти готові канапе на плоску страву або піднос і подавати гарячими.